Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

New Generation

 

Iedere maand nieuw haar! Nieuwste van het nieuwste op het gebied van haarwerken. Flinterdunne basis die voelt als een 2e huid. Ervaar het als je eigen haar en is nagenoeg onzichtbaar. Het haarwerk word door middel van een speciale lijm op het hoofd aangebracht en is vrijwel onderhoudsvrij.

Integration

 

Vooral erg populair bij dames met dun tot zeer dun haar. Met dit systeem heeft u de mogelijkheid om met uw eigen haar meer volume te creëren. Afhankelijk van de dikte en de volheid van uw eigen haar zijn er een groot aantal verschillende integratie vormen mogelijk.

Lace Creation

 

Natuurlijk vallend en nagenoeg onzichtbaar haarwerk op basis van lace. Een fijn gaas en kan op verschillende manier bevestigd worden. Zowel met lijm als speciale tape.

Onderhoud is afhankelijk van de bevestiging waar u voor kiest. Voelt als uw eigen haar en is gemakkelijk in onderhoud.

Haarwerken

 

Naaststaand treft u een aantal haarwerk systemen waar wij mee werken.Het is mogelijk om elk haarwerk aan te passen naar uw wensen en afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij samen met u het haarwerk ontwerpen die het beste bij u past.

Als u hier klikt kunt u wat foto's zien hoe het haarwerk wordt geplaatst.

Wij nodigen u daarom graag uit voor een vrijblijvend consult om de mogelijkheden met u door te nemen. Tot ziens bij HairOnly.