Welkom.
Salon.
Haarwerken.
Pruiken.
Extensions.
SureThik.
Norgil.
Vergoeding.
Contact.

HairOnly

Napelshof 94

3067 WJ Rotterdam

tel: 06-44201810

Info@haironly.nl

Anti-Chute.

Haaruitval stoppen

 

Haaruitval stoppen met advies van HairOnly
HairOnly in Rotterdam kan u goed helpen bij problemen met uw haar en haarverlies. HairOnly is namelijk een leverancier van allerlei mooie haarwerken, diverse middelen voor vermeerdering van uw haar of cosmetische haarverdikkingsmiddelen en voedingssupplementen die haaruitval helpen te stoppen.

Anti-Chute: hét middel om uw haaruitval te stoppen
Anti-Chute is een zeer goed middel om haaruitval te stoppen, dat verkrijgbaar is bij HairOnly. Dit middel verbetert de bloedtoevoer naar de haarwortel en helpt zo uw haaruitval te verminderen of zelfs te stoppen. Anti-Chute helpt niet alleen uw haaruitval te stoppen, maar heeft, in tegenstelling tot andere middelen, ook een positieve werking op uw libido.

Uw haaruitval stoppen met een geheel biologisch middel
Wanneer u uw haaruitval wilt proberen te verminderen of zelfs te stoppen met dit geheel biologische middel, dan moet u bij de maaltijd dagelijks twee tabletten innemen met een groot glas water. Het positieve effect op uw libido zult u al gauw merken, al na één tot twee weken, maar uw haaruitval zal pas echt verminderen en stoppen, wanneer u Anti-Chute enkele maanden gebruikt.

Vertraagt haaruitval en verhoogt het libido

Doeltreffend en Wetenschappelijk bewezen

 

Uw haar valt uit en heeft gebrek aan volume? U bent bang voor de gebruikelijke vervelende gevolgen van anti-haaruitval middelen?

Anti-chute is de behandeling voor u!

Voedingssupplement op basis van natuurlijke actieve ingrediënten, het vertraagd haaruitval, stimuleert de groei en bevordert de seksualiteit. Elk ingrediënt in de formule is zorgvuldig gekozen,en getest in laboratoria , zodat het Energie geeft aan haar en seksualiteit.Het effect op het libido manifesteert zich vrij snel, na een tot twee weken, het effect op het haar vanaf de eerste maand, maar zullen nog beter zichtbaar zijn na 2 maanden.

Voordelen van Anti-chute zijn:

Ingrediënten: L-Arginine hydrochloride,brandnetel wortel extract (urticadioica) Extract van maca (lepidium peruvianum), L-cysteïne, Antiklontmiddelen: talk, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, Calsiumpantothenaat, biotine, hydrochloride, pyridoxine.Capsule: gelatine, titaandioxide.

Dosering en wijze van gebruik: 2 capsules per dag, eenmaal daags, tijdens de maaltijd met een glas water. Voor het verkrijgen van optimale resultaten, is het raadzaam om te beginnen met een behandeling van 6 maanden. Dan 3 maanden stop en weer 6 maanden behandeling.

Verpakking: Doos met 60 capsules (goed voor 1 maand).